Vårfavoriter







Förra helgen när det var det fint vårväder här i Skellefteå så jag passade på att klä mig i favoriterna. Gillar mitt nya halsband med guldklon väldigt mycket. Inte gjorde det saken sämre när det kunde köpas på Cubus smyckesrea för en liten peng. När jag kom hem kom jag på att jag faktiskt suktat efter ett liknande i silver som jag bloggade om här (kristallen finns fortfarande kvar på önskelistan). Den gröna skinnkassen från Zara gillar jag också väldigt mycket och speciellt ihop med allt svart. Bilderna är tagna nere vid älven där det numera finns ett himla bra ställe att hänga på när det vankas soliga dagar. 

Tack D för sällskap och fina bilder!

Klädhängare


Innerstadsspecialisten via Solid Frog

Älskar klädhängaren och älskar bilden i sin helhet. Jag är på jakt efter en lång krokbräda/klädhängare till en vägg i mitt sovrum. Helst av allt skulle jag vilja ha en knoppbräda som den här, men den här ovan var ju inte så tokig den heller. Att det ska vara så svårt att hitta. Får bli jakt på loppisar och auktioner på landet i vår och sommar.

Bästa presenten



Jag har ju glömt att visa min nya lampa som jag fick när jag fyllde år. Jag har önskat och önskat och nu är den äntligen min. Ikea PS Svarva. Visst är den fin? Jag är så himla nöjd.

Stockholm


I fredags tog jag flyget till Stockholm.


Jag lyxade till det med lite vin,


bläddrade i en av mina favorittidningar,


drömde om fina skor


och tyckte det här reklamuppslaget för doften Balenciaga Paris var väldigt fint.


Gillar grinden i tunnelbanan vid Mariatorget.


Helgen bjöd bl. a. på ett fikastopp inne på Hotel Nobis Bistro. Ville ju spana in de fina lamporna och lokalerna...


Lite shopping blev det också. Grön skinnkasse från Zara.

Helgen har spenderats i Stockholm i det fina vårvädret. Helt underbart att umgås med familj, släkt och fina vänner. Blev även uteserveringspremiär. Helt underbart att det äntligen går att sitta ute. Sedan gick resan vidare till Göteborg där jag har varit på en otroligt givande och trevlig kurs. Det är dock skönt att äntligen vara hemma igen.

Lerberg





Ikea Livet Hemma

Riktigt snygga hyllor och fina inspirerande bilder. Om jag hade haft ett stort sovrum eller klädkammare skulle det här absolut vara ett klädförvaringsalternativ för mig. Om man bor trångt så kan man ha ett par hyllor i vardagsrummet och blanda prylar, böcker, kläder och accessoarer. Spana in stolen och lampan också. Fina!

Långkjol


The Sartorialist

Underbar kombination och fin färgskala. Så himla härligt att det går mot vår nu.

Nöjd





Jag är himla nöjd över både födelsedag och presenter. En kompis kom över på kvällen och drack lite te och överräckte både fina tulpaner och rättvisemärkt godis (småburkarna till vänster). Som ni ser så fick jag till och med en del saker från min önskelista. Boken Nesting fick jag av min bror som inte ens läst min önskelista. Tala om lyckoträff. Något jag inte visste om boken var att den är gjord i numrerad upplaga och jag har nummer 287/400. Fint! Och så innehåller den så klart en massa fina bilder. De större burkarna innehåller ekologiska teer och den svarta asken hemmagjorda praliner med svartvinbärssmak. Supergoda! Specialgjorda till mig dessutom. Väskan är större än vad jag trodde, men den är ju så snygg. Blir perfekt när jag vill rymma lite mer saker. Jag fick även lite andra saker, men de gör sig inte lika bra på bild. Den bästa sparar jag till ett helt eget inlägg senare. Tack för alla fina presenter och uppvaktningar!

Varmluft


Ikea Livet Hemma

Såg just den här på Ikea Livet Hemma och blev helt kär. En lysande papperskudde. Lampskärmen heter Varmluft och kostar 49kr för den lilla och 69kr för den stora. Jag skulle gärna hänga den över köksbordet eller byta ut min stora risboll i sovrummet.

PS. Tack för alla fina gratulationer! Ska fota och visa en del av presenterna när tid och ljus räcker till.

Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på [email protected]
RSS 2.0