Oslo


Jag och Ona på Skycity på väg mot Oslo. Köpte godaste juicen på vägen.


Helgen inleddes med väldigt god sushi och vin till lunch.


Fick agera inredningshjälp och valde kuddar och filt till soffan. Blev riktigt fint. Tänk att så små saker gör så stor skillnad i mysighetsfaktor.


Inne på Moods of Norway hade de en cool rosamålad gammal traktor...


...och en häftig taklampa gjord av ett helt gäng glasburkar. Lampsockeln satt fast i locket där det även borrats små lufthål. Fiffigt!


Spanade in fina, men alldeles för dyra, skor på Rizzo.


Åt ännu mer sushi.

Blev besviken när jag kom hem från Oslo med en kamera nästan tom på bilder. Tur att jag var flitigare med min iPhone. Livet har börjat vända sig till rätta igen, men dygnets timmar räcker inte alls till känner jag. I helgen prioriterades det sociala helt och hållet och på jobbet funderar jag på om jag kanske kunde klona mig. Skulle behövas ibland.

Uppochner


Fashion Gone Rogue

Min tillvaro känns för tillfället lite uppochner. Tycker den här bilden illustrerar det väldigt fint.

Svart, vitt och gråskala





p1 Carolines mode, p2 & p4 Felicia Linn, p3 Hanna Stefansson



Lite dateljer som jag fastnat för.

Om jag åker till Paris vet jag var jag vill bo









foto Martine Houghton, via Emmas designblogg

Nämligen på La Maison des Centraliens! Designhotell inrett av Martin Margiela. Kommer antagligen inte ha råd men drömma kan man. Skulle stortrivas i sovrummet längst ner till exempel. Kan även tänka mig ett vitt rum så som Gilded Lounge Suite. Kostar bara 650€ per natt. Som hittat alltså, men tänk vilken ljusterapi! Det kan behövas nu mitt i allt höstmörker.

Stars and greys



Hade en helt underbar helg i Oslo. Har ätit massor av gott, druckit vin, strosat på stan, lyxat med manikyr (aldrig gjort det förut), fikat, shoppat lite, kollat läget uppe på Holmenkollen och bara haft det väldigt trevligt. Synd att helgen tog slut så fort bara. Finaste stjärnblusen från Zara fick åka på idag tillsammans med skönaste jeansen från samma ställe. Förutom Zara-shoppingen så blev det två armband från H&M också (åkte inte dit för att shoppa i första hand). Är i alla fall väldigt nöjd med både blus och jeans. Jeansen är perfekt smala nertill och är snyggt urtvättade och slitna, men framför allt väldigt sköna. Gillar att de har varit svarta före slitningarna och inte gråa. Hoppas ni hade en fin helg. Jag åker gärna tillbaka till Oslo igen som trots gråvädret verkligen visade upp sina fina sidor.

111111


via La Maison d'Anna G.

Glada tankar denna fredag. Hoppas ni får en fin helg!

Efterlängtat paket




finheter

Äntligen kom min fina och efterlängtade väska Ona från Whyred. Framsidan är av sidenmjuk nubuck och baksidan av slätt läder (tyvärr inte de bästa ljusförhållandena att fota om kvällarna). Har trånat efter den i ett par år nu och bestämde mig för att slå till på den här svarta då det plötsligt damp ner en rabattkod i mailboxen. Timing tyckte jag och klickade hem den snabbt som sjutton. Är så nöjd! Jag och Ona ska i alla fall dra till Oslo i helgen och roa oss. Flyger olidligt tidigt imorn bitti och stannar för att njuta hela helgen. Oslo-tips någon?

Dirt poster






dirt poster by roland reiner tiangco via today you inspired me

Hittade den här coola planschen hos Johanna på today you inspired me. Kan inte mer än att hålla med henne. Älskar den!

Rådjur


Hviit

När det kommer till sängkläder är det helvitt som gäller för mig. Älskar hotellkänslan med helvitt, men sängkläderna ovan var ju riktigt fina. Skulle dessutom matcha djurfloran jag har på väggen i sovummet.

Lackloafers

H&M

 

Nu är de äntligen mina! Jag fullkomligt studsade när jag såg H&Ms inkomna nyheter igår. Skorna som jag så länge velat ha fanns plötsligt i webshoppen. Avundsjukan på Columbine som har haft dem sedan i somras. Beställde faktiskt två storlekar för att vara på den säkra sidan. Skulle bli himla besviken om de inte passade. Synd att H&M har så långa leveranstider. Även om de har sakerna i lager så tar det ändå minst en vecka innan man får paketet. Jag vill ju ha skorna nu!

 

Väntar för övrigt spänt på om jag får paket med posten idag. Tidigare i veckan klickade jag nämligen hem en sak jag velat ha länge länge... Visar så fort jag får möjlighet.


Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på [email protected]
RSS 2.0