COS/På min önskelista #5


'

'

COS

COS har så himla myket fint. Skulle nog kunna bygga hela min garderob därifrån tror jag. Klänningarna, tröjorna och ringen här ovan är dock några saker som jag sneglat på lite extra under en tid. Filtklänningen har jag provat och den är helt fantastisk, men det blev ändå inget köp eftersom plånboken sa nej den gången. Håller tummarna för att något kanske kommer på rea efter jul.

Malmö nu kommer jag

Bolaget via La maison d'Anna G.

Ja, eller kanske inte riktigt.. men jag skulle mer än gärna flytta in i den här lägenheten som ligger i Rörsjöstaden i Malmö. En tvåa med loft. Jag brukar vara skeptisk till mörka fönster, men här blev det riktigt snyggt. Gillar vimplarna i sovrummet och tavlan över soffan. Ja, jag gillar det mesta faktiskt. Att göra en liknande tavla själv borde förresten inte vara så svårt.

På min önskelista #4


Grandpa

De här fina glasen har länge stått på min önskelista. Att jag egentligen inte behöver nya glas kanske är anledningen till att det faktiskt inte blivit något inköp hittills, men nu hoppas jag på en snäll tomte. Såg tidigare i höstas att även NK i Stockholm säljer glasen.

Om jag var i Stockholm...Lotta Agaton

...skulle jag gå till Lotta Agatons nya inredningsbutik på Rådmansgatan 7 imorgon. Torsdagar 12-20 kommer det vara öppet. Lyllos er som har möjlighet att kika in. Jag får drömma mig in i butiken genom bilderna så länge. Hurra för Lotta och hennes nya fina ställe!

Hay Oslo/På min önskelista #3


Gillar plexihyllorna och lampan.


Gräsvaser som gör sig väldigt fina även utan blommor i.


Älskar borden DLM (don't leave me). Bara namnet gör ju att man smälter lite.


Coola ljusstakar. Gillar att man liksom sticker fast ljuset på en pigg. Kan inte bli enklare än så.


De här ljusstakarna är inte så tokiga de heller. Som byggklossar så kan man göra sina egna torn till ljusen och variera i all oändlighet.

På Hay i Oslo fanns så mycket fint att jag helst hade velat ta med mig hela affären hem. Förutom pläden Plus 9 (som jag inte lyckades fånga på bild) så fanns bland annat alla läckerbitarna ovan. Jag skulle nog bli glad för vad som helst från den butiken.

På min önskelista #2


Zara

Lite otippat för att vara mig, men jag gillar verkligen den här blusen. Brukar oftast hålla mig till enfärgat och klassiskt randigt annars. Fingrade på den i Oslo och ångrar lite att jag inte slog till.

Dagens önskning


Hus&Hem via La maison d'Anna G.

Mjukaste pläden Plus 9 från Hay står högt upp på min önskelista. Klämde lite på den i Hay-butiken i Oslo och kan inte riktigt släppa den sedan dess. Synd att den ska vara så dyr...

Perfekta byxorna


Stockholm Streetstyle

Idag ska jag ur och shoppa lite. Mest julklappar, men det kommer nog slinka med lite saker även till mig själv... Ska bland annat leta efter ett par byxor liknande de här ovan. COS har ett par som verkar fina, men hetast kandidaten är nog dessa från Filippa K. Svårt att få en uppfattning innan man provat ordentligt. Fler kandidater kan finnas, men gemensam nämnare är att de ska vara av ull så att jag inte ska behöva frysa så mycket nu i vinter. Idag är det faktiskt inte bara shopping som gäller utan en dejt med den här fina donnan också inbokad. Ska bli himla trevligt!

Flög ner till Stockholm igår eftermiddag för att stanna här över helgen. Åh, vad jag gillar den här staden.

Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0