Objects

Artilleriet (så klart. var annars..?)

Maison Martin Margiela. Ge. Mig. Nu. Tack.

Blått


p1 Johannas inspiration, p2 Stockholm Streetstyle, p3 Twin Pique, p4 Rodeo - Gustav, p5 En mammas dag - Weronica

Lite blått som inspirerar mig just nu. Det är speciellt den där nyansen av kleinblått som har fastnat på näthinnan och jag skulle gärna plocka åt mig hela outfiten på bild nr 2. Jag har delvis stillat mitt begär genom nyköpta sockar i kleinblått. Ska bara hitta rätt tillfälle att inviga dem. Mitt blåa porslin som jag fyndade på en loppis i somras använder jag fortfarande så ofta som möjligt och jag blir nästan lika glad varje gång. Älskar.

Mer vitt...

Sevda, Weare youneak

Ännu ett vitt drömboende. I höstas när jag var hos min syster i Stockholm var vi förbi en sväng hos hennes kompis och hon bor så här fint. Lägenheten var verkligen helt underbar och så hade hon inrett väldigt sparsmakat med de rätta detaljerna. Gula älgen över sängen är favoriten. Kanske jag hade den i bakhuvudet när jag bestämde mig för att tejpa upp en hjort över min säng med washitejp...? Det var mörkt och dåligt ljus när jag var där så det var inget fotoläge, men min syster tipsade mig om de här fina bilderna som en bloggande kompis till lägenhetsinnehavaren tagit. Så fint!

Wooden diamonds


Emma Olbers via Lotta Agaton

Diamantslipade träbitar tillverkade av träd från Stockholm som blivit nedsågade av olika anledningar. Läs mer här om projektet. Emma Olbers har tagit fram en liten mödelkollektion som ställs ut på Designgalleriet för tillfället. Jag skulle vilja placera ett helt gäng av de här träsakerna i ett av mina fönster istället för blommor. Fina!

Mie
Foto Amanda Hestehave via Anywho

Fantastiska bilder! Modellen heter Mie Berg, stylat av Freia Larsen. Älskar för övrigt toppen på översta bilden. Vet att den kommer från H&M, men någon som vet vilken avdelning och om den finns i butik fortfarande? Hur som helst är den fantastiskt fin. En av alla fina saker som jag fastnade för det i senaste numret av Cover.

Vit hvid white blanche

p1, p10 Lotta Agaton, p2, p3 Lyla & Blu, p4 La maison d'Anna G, p5, p8 Concoy, p6 minns ej (någon som vet?), p7 Emmas, p9 Hannas Room, p11 Trendenser, p12 minns ej (någon som vet?)

Olika nyanser av vitt. Just nu tänker jag bara vitt vitt vitt... Nedersta bilden får mig att längta ännu mer efter min säng. Det ska bli skönt att få krypa ner under täcket.

Ljus i vintermörkretStockholm Streetsyle

Idag vill jag klä mig i ljusa färger. Tar gärna ringen också på övre bilden. Här i Skellefteå är det minus 32 (!) grader idag. Kallt minst sagt. Vattenledningarna har till och med frusit så just nu har jag inget vatten i köket. Tack och lov så bor jag i lägenhet så fasthetsservice här nu och tinar upp ledingarna. Igår hade kallvattnet frusit, men det hade de fixat till jag kom hem från jobbet igen. Den extra isoleringen de lagt dit hjälpte föga, men snart så har jag nog vatten igen hoppas jag. Har fått order om att låta vattnet rinna lite hela tiden tills dess att det blivit lite varmare ute igen.

Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0