Ingenting

H&M

Lite Lovisa Burfitt från H&M Home. Fler örngott har man alltid behov av så därför var jag tvungen att klicka hem det här. Tycker det är så himla fint! Grävde nyss fram min gamla skiva av Sinéad O'Connor så hennes musik strömmar just nu ut ur mina högtalare.

Kommentarer
Postat av: pernilla

Föreläsningen var jätteintressant och det var riktigt kul att se deras projekt och att höra honom berätta om hur de arbetar. Det lät mysigt med en shoppingtur. Jag har tyvärr inte kommit så långt som till H&M än, men jag kanske skulle ta en tur dit snarast. Jag lovar att komma med feedback om jag ser klänningen.



Hoppas att din helg var fin annars...trots SD i Riksdagen.



Kram!

2010-09-20 @ 22:37:17
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: pernilla

PS. Jag klickade hem Burfitt-kuddfodralet till prydnadskudden i fredags. Hoppas att det är lika fint som det såg ut på bilden.

2010-09-20 @ 22:38:49
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: Ingrid

åå vad fint!



Hoppas du har en bra torsdag!



Kram Ingrid, http://ingridsinspiration.blogg.se

2010-09-23 @ 16:03:42
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/
Postat av: Oh So Glam

H&M Home upphör aldrig att förvåna mig. De levererar riktigt snygga grejer med jämna mellanrum och kvalitén har visat sig vara förvånandsvärt bra. Önskar bara de kunde bredda utbudet lite grann, för just nu känns det ganska litet.

2010-09-25 @ 17:22:59
URL: http://ohsoglam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på [email protected]
RSS 2.0