Mark Eden Schooley







Artilleriet

Har förälskat mig totalt i dessa lampor av Mark Eden Schooley. Såg den i Elle Interiör för något år sedan och rev ut direkt till min inspirationsmapp. Har dock inte vetat förrän relativt nyligen vem som låg bakom. Min lycka över att hitta den på Artilleriet mattades snabbt av när jag såg prislappen. 5 900kr får man punga ut och då ingår inte ens belysningsanordningen. Gick länge i tankarna om att göra en själv, men då blev det en annan lampa istället. Väldigt nöjd över den. Har dock knåpat ihop en lampa till sovrummet med Marcs lampa i bakhuvudet, men jag är långt ifrån nöjd så den måste jag ändra på innan jag eventuellt visar den här. Än så länge får dessa bilder utgöra ögongodis.

Kommentarer
Postat av: annie

Ja den är jättefin! ser fram emot att få se dina projekt också :) ha en fin kväll! kram

2011-09-02 @ 00:00:14
URL: http://rumfortva.blogspot.com/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Den är ju grym. Samtidigt som den faktiskt ser ut att gå att göra själv med lite pill. Den prislappen på en lampa är lite väl saftig ;)

2011-09-02 @ 07:26:43
URL: http://emmasays.se
Postat av: johanna

sååå. fin.

2011-09-02 @ 22:21:35
URL: http://todayyouinspiredme.blogspot.com
Postat av: Linnéa - finheter

annie: Ja, vi får se... Måste få till lite foton när det är bra dagsljus också, vilket inte är det lättaste när jag jobbar dagtid. Hoppas du haft en fin helg. kram



Emma: Ja, det borde inte vara så svårt att få till själv. Prislappen är ocker. Även om det är handgjort och ekologisk bomull och allt det där.



johanna: ja, verkligen

2011-09-04 @ 22:22:22
URL: http://finheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på [email protected]
RSS 2.0