Fjärilshuset


via Milk

När jag var liten var jag på Fjärilshuset i Trädgårdsföreingen i Göteborg. Tror det var studiebesök genom skolan, men jag har även varit där med familjen. Det är iaf ett stort växthus fullt med fjärilar som tyvärr verkar ha stängt igen för gott. En del fjärilar var så pass tama (eller vad man kan kalla det) att de kunde sätta sig på handen om man hade tur. Jag har fortfarande kvar broschyren med de fjärilar som man kunde se där. Bilden ovan påminner väldigt mycket om den broschyren och får mig att tänka på när jag var där och tittade på alla fina fjärilar.

Ljuskrona


The Selby

Ljuskrona i dubbel bemärkelse. Häftig tycker jag som gillar både horn och den traditionella glödlampan (som tyvärr är på väg att försvinna). Däremot så hade jag nog gärna skippat de färgglada plastbanden som sitter fastknutna. Bokhyllorna är också ganska häftiga. De ser ut som gamla djurburar.

Schackrutorfinheter

Inför min födelsedag passade jag på att baka lite. Det blev bland annat en massa schackrutor. Inte för att jag tycker dom är så goda utan mest för att dom blir så fina och är så roliga att göra. Och så tänkte jag lite på min mamma som hälsar på över påsken. Det är en av hennes favoritkakor.

Innerumfinheter

För ett par veckor sedan var jag hemma hos en arbetskamrat som börjat sälja heminredningsprylar via homeparty. Många fina saker fanns det, men jag fastnade mest för sakerna ovan. Krukpojken blev det två av (han saknar bara frilla). Ugglekroken sätter man fast på kaklet och sedan kan man klämma fast disktrasan mellan klorna på den. Fiffigt! Här kan man se inspirationsbilder på en del av sakerna som Innerum har.

Blommig modevårp1 finheter, p2 Fashionsquad

Påsken är räddad. Nya Elle låg i postboxen idag. Omslaget får mig att tänka på en böljande sommaräng med massor av fina blommor. Ska bläddra lite i tidningen och dricka te ur min nya kopp jag fick av min fina kompis. Eller jag fick två faktiskt. Blev så himla glad. Tack!

Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0