Clarissa


Monki

Just nu försöker jag hålla fingrarna i styr från att klicka hem den här klänningen. Den är ju så fin, men hur ofta kommer jag använda den? Jag gör nog bäst i att fundera lite till och ta tag i min disk istället. Betydligt mycket tråkigare, men ett måste. Älskar att Monki äntligen öppnat webshop för nu kan även jag som inte bor i en Monki-stad shoppa deras kläder från soffan här hemma.

Ny matta!


finheter

Jag köpte en ny matta till vardagsrummet idag. Trasmatta deluxe. Är så himla nöjd! Jag spanade in den i somras på Artilleriet i Göteborg, men hade inget möjlighet att köpa den då. Bästa Samira Haidic beställde hem den åt mig istället. Kommer från House Doctor och kostar 995kr. Väldigt bra pris på en sådan stor matta (160x230cm). Hon har en till i sin butik (som ligger i Gula Villan i Skellefteå) om det är någon som är intresserad. Jag kan verkligen rekommendera ett besök i hennes mysiga butik. Jag blir alltid så lycklig av att gå in där och kika på alla fina saker, men idag kunde jag till och med få med mig min fina fina matta. Eftersom hon har webshop är det nog inte omöjligt att hon kan skicka mattan (dock inget jag kan lova). Ber om ursäkt för gryniga iPhone-bilder, men jag var så otålig och ville visa den med en gång och då har jag inte tid att hålla på att krångla med kamera och redigering av bilder.

Rödsvart


Lindex

Gillar den här rödsvarta tröjan från Lindex ur höstens kollektion av Affordable Luxury. Finns i butik och online från och med 5 oktober. Himla fin tröja är det och jag skulle gärna ha den till svarta byxor (dock ej skinnbyxor som inte riktigt är min grej). Finns fler bilder från kollektionen här.

PS. Har fortfarande inte riktigt kommit underfund med hur jag redigerar bilder på min nya dator. Har dessutom varit så fullt upp med massor av annat. Svårt att få tiden att räcka till, men när jag kommit på det så kan ni räkna med bildregn titt som tätt här på finheter. Längtar!

FablerH&M Home

Gillar de här kuddarna som kom in hos H&M home i veckan. Påminner om Det susar i säven på något sätt. Även de där små figurerna man kunde samla på i början/mitten av 90-talet. Små djurfamiljer av gummi/plast med luddig yta. En del hade små kläder också har jag för mig. Jag tror att jag hade en pandafamilj och en grävligfamilj. Någon som vet vad jag menar? Om man bortser från mitt nostalgiska svammel så är stylingen helt underbar också.

A Carpet + Therese Sennerholt

Lotta Agaton

I ett samarbete med A Carpet finns nu Therese Sennerholts citat även på mattor. Snygga tycker jag även om de skulle vara svåra att ha hemma hos mig. Man vill ju liksom inte ställa några möbler på mattorna. Jag tror dock att vi kommer få se dem en del i stylade inredningsjobb framöver. Snyggt stylat ovan av Lotta Agaton så klart. Älskar bilderna i all sin enkelhet. Mattorna kommer man endast kunna köpa på NK Inredning.

Svart


Stockholm Streetstyle

Så här vill jag se ut i höst. Helsvart med några väl utvalda accessoarer till. Väskan säger jag bara. Väskan. Har väntat flera säsonger på att Whyred ska få in Ona i perfekta färgen. Antingen i något svart utförande, men allra helst brun som på bilden ovan. Missade tyvärr den bruna då jag upptäckte väskmodellen säsongen precis efter. Någon som har en över och vill sälja till mig? (sannolikhet ungefär noll gissar jag). Övervägde att köpa den svarta, men hann inte mer än fundera förrän fröken Kling bloggade om den och den tog slut. Jaja. Det är ändå bara en väska. Fast en himlans fin sådan. Jag får snällt vänta vidare på rätt färg och rätt tillfälle.

PS. Har en drös med bilder i kameran som jag skulle vilja lägga upp här, men eftersom jag bytt dator så måste jag lära mig ett nytt bildredigeringsprogram först. Återkommer...

Kabelstickad


La Garçonne

En mysig kabelstickad tröja finns med på min höst- och vinterlista. Den här ovan är handstickad (verkligen?) och går att köpa för några tusenlappar på La Garconne, men jag skulle nog föredra en budgetvariant. Eller min plånbok skulle föredra det rättare sagt för den här ovan är ju helt perfekt. Synd bara att de flesta perfekta sakerna har en långt ifrån perfekt prislapp. Tur det verkar finnas en del budgetalternativ den här gången i alla fall.

Shoelove

Miu Miu Dark Glitter Lace-up, Barneys

Hur soola som helst! Varje dag de här skorna sitter på fötterna blir som en fest. Jag skulle vilja knata runt i dem till svarta smala jeans och vit slapp skjorta.

Mark Eden SchooleyArtilleriet

Har förälskat mig totalt i dessa lampor av Mark Eden Schooley. Såg den i Elle Interiör för något år sedan och rev ut direkt till min inspirationsmapp. Har dock inte vetat förrän relativt nyligen vem som låg bakom. Min lycka över att hitta den på Artilleriet mattades snabbt av när jag såg prislappen. 5 900kr får man punga ut och då ingår inte ens belysningsanordningen. Gick länge i tankarna om att göra en själv, men då blev det en annan lampa istället. Väldigt nöjd över den. Har dock knåpat ihop en lampa till sovrummet med Marcs lampa i bakhuvudet, men jag är långt ifrån nöjd så den måste jag ändra på innan jag eventuellt visar den här. Än så länge får dessa bilder utgöra ögongodis.

Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0