Hemma hos...
Här är ett gäng foton jag tog när jag hälsade på min barndomskompis Johan och hans sambo Sofia i vintras. Visst bor de fint? Kan tillägga att de båda är studenter och många av möblerna är loppisfynd som de målat om eller bara låtit vara som de är. Tyget på tavlorna på bilden överst byts ut efter årstiderna. Det tycker jag är fint. Tycker hemmet speglar väldigt bra vad de gillar och är intresserade av. Johan samlar på gamla käppar och var väldigt nöjd över den då nyfyndade förvaringen som de sedan mörkbetsade. Att Sofia gillar skor och stora armband och örhängen är också tydligt. De är dessutom väldigt bra på att bjuda på god mat och fika.

Bultadp1 Vanillascented, p2 Artilleriet

Underbara armband från Yvonne Koné som jag haft ögonen på ett bra tag. Har spanat in dem hos både tjejerna på Anywho och på diverse streetstylebloggar. Har fingrat på en favorit vid alla mina besök på Artilleriet i Göteborg. De finns ju i webbshoppen också, men än så länge har jag känt mig för snål. Accessoarkontot är i största laget redan, samt att jag känner mig inspirerad att knåpa ihop något liknande själv istället. Jag behöver ju egentligen inte fler armband så bilderna får agera som ögongodis så länge.

Loppisfynd

Förra helgen var jag på ett par olika loppisar. För det mesta brukar jag inte hitta något särskilt, men den här gången kom jag hem med flera saker som jag är väldigt nöjd med. Bland annat en tantblus i silkigt material och fina broderidetaljer samt en glittrig tröja med trekvartsärm och lagom lös passform. Mest nöjd är jag ändå med mina assietter jag fyndade för några tior. Påminner otroligt mycket om porslinet från Spode. Jag behöver verkligen inte några fler assietter, men de här kändes så fina och gedigna att jag inte kunde låta bli. De har varken repor, nagg eller krackeleringar och att det bara fanns tre stycken gör mig inte så mycket.

Stine Goya SS12


Anywho

Favorit från Köpenhamns modevecka. Gillar verkligen de här skorna från Stine Goya. Tycker den guldiga sulan var så festlig ihop med prickar och guldiga skosnören.

Transparent


Nelly

Har fastnat för den här klänningen från Nelly Trend. Som en lång och kort klänning på en och samma gång, snyggt stylad med den vinröda väskan och de höga klackarna. Men platta skor och en lång tunn kofta till kan jag tänka mig att den funkar även vardags.

Acne Klippan Chained

Acne

Försöker njuta av de sista semesterdagarna innan jobbet drar igång på måndag igen. Har kollat igenom lite olika webshoppar för höstnyheter och snubblade över den här filten. Så himla fin och mysig. Hade gärna haft den svarta att kura upp mig under i soffan i höst. Går verkligen fort mot mörkare kvällar nu. Vill inte ha höst riktigt än. Den här hösten vill jag ha alldeles solig med krispig och klar luft. Inget regnrusk tack. Fast om jag hade den här pläden i min ägo så skulle det kännas betydligt lättare även om regnet piskade mot rutan. Det är i alla fall något som jag försöker inbilla mig.

Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0