COS
På min semester hade jag lyckan att få shoppa lite i den fina butiken COS. Det här är det jag fick med mig hem. Fantastiskt fina saker som jag är väldigt nöjd med. Klänningen är mörkblå och har finfina små laserskurna prickar. Längtar till att få tillfälle att använda den. Armbandet är mjukt, fluffigt och sytt av läder. Väskan är så där lagom stor för att rymma plånbok, mobil, bok, paraply, kamera, bärbar dator, matlåda mm. Kan bäras i handen, i armvecket eller hängas över axeln med den långa remmen. Hade bara önskat jag kunde köpa väskan i ljusbrunt också, men jag var liksom tvungen att begränsa mig. Fanns massor av annat fint inne i butiken som jag tyvärr inte kunde köpa med mig hem.

SkräddarsyttElle Interiör

Massor av fina saker! Kolla bara klänningen och lampan på bilden längst upp, soffan som har ett skärp runt ryggstödet och alla andra fina saker. De blir framför allt så fina tillsammans. Jag fastnade speciellt för den rosa planschen från Nordiska Muséet längst ner. Var där nu i sommar och tänkte köpa en rosa plansch med spets på, men jag hade sett fel. Spetsen hänger ju utanpå! Så nu ska jag göra likadant. Eller nästan... Jag tänkte rama in planschen och spetsen tillsammans. Återkommer med resultatet. Bilderna var förresten med i majnumret av Elle Interiör.

Fantastisk
Vanillascented

Helt fantastisk jacka! Och så har hon sytt den själv... Den här tjejen syr egna plagg lite då och då och sedan lägger hon upp fina bilder. Alltid imponerande. Hon kan dessutom kombinera ihop de enklaste plaggen och få dom att se helt fantastiska ut. Inspirerande tjej den där Maria.

Kartell Bourgie


Ytterligare en lampa som står på önskelistan är Bourgie från Kartell. Synd bara att den ska kosta så mycket pengar (2 360:- enligt Kartell). Ge mig nu! Jag vet precis var jag ska ställa den när den blir min. Jag gillar kontrasten mellan de krusidulliga barockinfluerade formerna mot materialvalet plast. Den ger även ett rätt häftiga skuggor och reflexer när den är tänd.

Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0