Prima ballerinaAcne

Om jag hade en slant över skulle jag klicka hem blusen och skorna ovan. Jag har varit frestad ett flertal gånger den senaste veckan, men hållit hårt i kontokortet. Dom är så himla fina. Skorna finns även i svart och naturvitt. Blusen är av bomull, men samma modell finns även i silke. Den är också himla fin. Den svarta silkesvarianten hänger faktiskt i min garderob. Oanvänd än så länge, men det ska det snart bli ändring på.

Kommentarer
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Åh, blusen ser ut som den perfekta vita, och skorna var ju superfina! Jag vill också ha...Klackarna på mina skor är 7 cm. Jag jämförde med de på Scorett idag (jag höll upp dem mot mina skor) och de såg ut att vara ca en halv cm högre :)

2010-03-20 @ 17:02:12
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Eva

Jag hade tänkt posta ett inlägg om just dessa skor, I'm in love! Ska nog gå & prova, och om de är sköna kan jag nog tänka mig att slänga fram visa-kortet...

2010-03-20 @ 21:12:31
URL: http://nonplus.blogg.se/
Postat av: Susanne

Åh, jag håller med dig! Så himla fint!

Har den svarta i silke. Och den beigerosa. Och snart även den gröngrå. De är helt enkelt fantastiska, det kommer du också upptäcka när du väl börjat använda din!

2010-03-20 @ 23:24:03
Postat av: Linnéa

Johanna: Tack!

Susanne: Roligt att du hittat en favorit. Då är det bara att köpa fler färger :) Jag tror att min också kommer bli en favorit. Hur gick det med armbandet förresten?

2010-03-22 @ 22:48:50
URL: http://finheter.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hej Linnéa,Ja, nu har jag köpt ALLA färger de har av skjortan! Haha, kommer det fler så kan du ge dig på att jag köper dem också!Armbandet kom med posten dagen efter beställningen. Jag ÄLSKAR det! Tror vi har samma smak du och jag, så din blogg är definitivt en ny inspirationskälla. Tack!Susanne

2010-03-23 @ 17:50:35
Postat av: Linnéa

Susanne: Vilken service! Mitt armband använder jag nästan varje dag. Favoriten helt klart och så passar det så bra till allt :)

Tack för fina ord :)

2010-03-24 @ 22:05:20
URL: http://finheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0