Y


Dansk Design

Y-stolen av Hans J. Wegner är en av mina önskestolar. Den är så himla fin och färgkombinationen ovan är min favorit. Prislappen (ca 7000 kr styck) är en av faktorerna till att den bara finns på min önskelista och inte i mitt hem. Sen har jag faktiskt aldrig provsuttit den ens. Någon som vet hur sittkomforten är?

Kommentarer
Postat av: Eva

Då ska jag hålla utkik efter Höstfägring! Låter gott!Jag tycker himla mycket om Y-stolen, men priser känns inte helt ok.

2010-03-30 @ 17:10:10
URL: http://nonplus.blogg.se/
Postat av: Eva

Förresten, har du tips på någon bra inredningsblogg? Jag behöver inspiration och är trött på alla sidor jag brukar använda mig av!

2010-03-30 @ 18:43:12
URL: http://nonplus.blogg.se/
Postat av: Susanne

Åh denna stol är ju min drömstol också! Vi HAR verkligen samma smak du och jag :)

Var du tagit vägen förresten, länge sen du bloggade nu. Hoppas allt är bra med dig!

2010-04-26 @ 18:54:49
Postat av: Gula Villan i Skellefteå

De är underbara och värda varenda krona, om man har det antalet kronor vill säga... Själv förstår jag inte hur man kan lägga flera hundra tusen på en bil när man kan få ett par hantverksmässigt fulländade stolar för en spottstyver i jämförelse.Du borde ha provsuttit Y-stolen när vi hade dem inne på gamla Haidic. De fanns i svart och rött i omgångar.Ser att priset stigit avsevärt sedan dess, tyvärr.Må gott!/S

2010-08-30 @ 23:52:59
URL: http://gulavillan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0