Moodboard


Filippas

Det är alltid inspirerande med moodboards och kul att få vara en del av inspirationen hos andra. Se så fint min tehylla passar in på Filippas kontor. Jag började förresten på en kvällskurs i inredning ikväll och där kommer vi jobba en del med kollage. Kul att få klippa och klistra lite granna. Jag hoppas att kursen kommer ge mig mer inspiration och kunskap inför framtida inredningsprojekt. Har fått till det mesta här hemma nu, men än är det lite småsaker som måste falla på plats för att jag ska bli nöjd. Brukar ni göra moodboards?

Kommentarer
Postat av: Johanna - MyShoebox.se ♥ Gravid ♥

Ja, den flätade väskan var också fin :)Jag har tänkt flera gånger att jag ska göra moodboards, för att liksom få en bild av det jag gillar, men det blir aldrig av...vad kul med kvällskurs! Känns den bra?

2010-10-20 @ 09:25:02
URL: http://myshoebox.se
Postat av: pernilla

Det är nog samma sko som du har tittat på i så fall. Som Pippi-skor :)Jag gillar moodboards, men tyvärr har jag ingen riktig hemma på väggen. Enbart gjorda i photoshop. Det ser trevligt ut att ha det vid en arbetsplats. Hemma hos oss står skrivbordet i vardagsrummet, så då passar det inte in riktigt.

2010-10-20 @ 11:12:42
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: Johanna - MyShoebox.se *Gravid*

Scorett har förresten kvar skorna du köpte också, för 1100. Min vinröda är en likadan modell, men inte lika bra i skinnkvaliten, den är mjukare och tunnare.

2010-10-20 @ 11:33:01
URL: http://myshoebox.se
Postat av: ERIKA

Verkligen inspirerande..!

2010-10-26 @ 20:31:14
URL: http://ikaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0