Klädhängare


Innerstadsspecialisten via Solid Frog

Älskar klädhängaren och älskar bilden i sin helhet. Jag är på jakt efter en lång krokbräda/klädhängare till en vägg i mitt sovrum. Helst av allt skulle jag vilja ha en knoppbräda som den här, men den här ovan var ju inte så tokig den heller. Att det ska vara så svårt att hitta. Får bli jakt på loppisar och auktioner på landet i vår och sommar.

Kommentarer
Postat av: anna klara

Ja det har blivit extremt mycket resande senaste halvåret. Tid har jag ju i massor eftersom jag är sjukskriven. Desssutom har jag inte kunnat resa överhuvud taget de seanste 6 år på grund av min sjukdom så nu har jag lite att ta igen eller vad man ska säga :)

2011-04-18 @ 23:27:21
URL: http://www.aklara.devote.se
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

åh, helheten ja, alltså så fint med bänken under också!

2011-04-19 @ 07:45:34
URL: http://emmasays.se
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Det borde ju inte vara så svårt att fixa en sån bräda själv? Brädan finns ju lite varstans där de säljer sånt, säkert även knoppar. Fast knoppar kan ju finnas på hobbyaffären eller panduro tex. Bara att skruva fast dem :)

2011-04-19 @ 15:43:38
URL: http://myshoebox.se
Postat av: annie

Jag tror att jag sett något liknande på indiska, dock lite mörkare..annars är det nog enkelt att tillverka en egen, fin är den iallafall :)kram

2011-04-19 @ 22:17:12
URL: http://rumfortva.blogspot.com/
Postat av: Anonym

De där fixar du själv annars kan du väll tiga matrial på ditt gamla jobb, du vet att vi vill att du skal hälsa på

2011-04-20 @ 20:09:39
Postat av: Linnéa - finheter

Tack för alla kreativa förslag! Helst av allt vill jag ju att den ska vara gammal och handgjord precis som på bilden jag länkade till. Får se om jag lyckas kompromissa med mig själv.

2011-04-26 @ 23:23:45
URL: http://finheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0