Fotspår


Sköna Hem

3-åringen i huset sprang in på det nymålade köksgolvet och lämnade en del fotspår efter sig. Ett sparades och se vilken fin och personlig inredningsdetalj det blev. Så himla charmigt!

Kommentarer
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

men sött! :)

2011-02-23 @ 07:01:21
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Sofia

Gulligt! =)



sv: Det var så lite, finns så mycket att upptäcka och se i den här staden och just pga det så är den svår att få grepp om. De flesta hamnar bara på de typiska turistgrejerna. Bra att veta är att det är kallt som bara den här nere. Minus åtta grader i dag men det är en annan slags kyla här nere med den fuktiga luften så packa väldigt varmt! Fast vi har strålande sol och klarblå himmel =)



Ett annat tips, enkelbiljetter på lokaltrafiken gäller som heldagskort under ala helger i februari. Kostar då 2,3o euro för en dag med obegränsat resande.



Om ni är kvar på måndag så spana in Pret a Diner, det är ngt verkligen annorlunda! Ett loft som byggs om till michelinrestaurang under modeveckorna och sen är den bara väck. Det finns fortfarande plats för måndag kväll.

2011-02-23 @ 09:22:24
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Mia

nämen vad sött! personliga detaljer i hemmet är ju något av det finaste. (och personligare än såhär blir det ju knappt)

2011-02-25 @ 13:02:41
URL: http://puderrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på [email protected]
RSS 2.0