Udda stolar
I köket har jag ett gäng udda stolar som jag har bytt tygsits på. Jag har spanat och köpt dem på olika loppisar. Min tanke när jag började samla var att jag skulle måla alla stolar vita, men sedan kom jag på att de är rätt fina som de är. De går ju alltid att måla vid ett senare tillfälle om inte annat. Att slippa måla var också ett sätt att få nya stolar lite snabbare. Än så länge har jag bara fem stolar så jag letar efter en sjätte att ha runt mitt stora köksbord. Den femte stolen som inte finns med på bild är likadan som den bruna längst ner till höger. Tyget har jag förresten köpt på Åhléns som reade ut det lagom till jag bestämde mig för att shoppa loss. Jag gillar att det är lite Josef Frank-inspirerat med en massa växter och djur. Samma tyg återfinns på en stor spännram på väggen i köket. Jakten på den sjätte stolen fortsätter.

Kommentarer
Postat av: else-britt

När kan jag komma och provsitta?

2011-03-12 @ 13:26:11
Postat av: Sofia

Väldigt fina stolar. Funderar på att köpa ett par udda till vårt matbord för att kompletera med senare.

2011-03-13 @ 12:35:30
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Linnéa - finheter

else-britt: Senare i vår eller i sommar kanske?Sofia: Tack! Ja, gör det! Mitt kök kändes genast mer ombonat och personligt.

2011-03-13 @ 21:24:11
URL: http://finheter.blogg.se/
Postat av: sofia

skön blogg!!! älskar udda stolar! hur snyggt som helst! Håller just på att rusta upp några gamla udda skol stolar :)

2011-03-13 @ 22:53:08
URL: http://iamfeelingfree.blogspot.com
Postat av: pernilla

Superfina! Jag köpte också ett par stolar på loppis förra året. De målades rosa och sitsarna kläddes med Lisa Bengtssons Baronessatyg.

2011-03-14 @ 15:06:11
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: gula villan i skellefteå

Fina fynd!Inbjudan kommer snart, Anna ska bara läsa igenom först. Antal personer meddelar du så snart du kan, sedan brukar vi stämma av någon dag innan. Än så länge har vi inte haft några speciella erbjudanden men vem vet, bör kanske övervägas :)Minimum är 7 personer.Vi ses!/SVi ses!

2011-03-14 @ 18:07:08
URL: http://gulavillan.wordpress.com
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh vad fint det blir med olika stolar som ändå hör ihop pga av tyget.

2011-03-15 @ 15:17:34
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Linnéa - finheter

Sofia: Tack! Så spännande. Kommer du visa upp dom på bloggen sen?Pernilla: Tack! Dina stolar lät himla snygga! Har du några bilder att visa?Samira/ Gula villan: Ja, eller hur! Ja, minst 7 ska vi väl ändå bli hoppas jag. Det ska bli så kul med kompiskvällen!Sandra/ Inspirera mera: Tack! Jag är väldigt nöjd :)

2011-03-15 @ 22:27:55
URL: http://finheter.blogg.se/
Postat av: pernilla

Om du går in på kategorin kök i min blogg finns det bilder på dem där. Bilderna är lite kalla i färgen så stolarna ser lite ljusare ut än vad de egentligen är.

2011-03-17 @ 18:07:50
URL: http://vitaparlor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0