På min önskelista...


David&Martin

...finns det här snygga halsbandet från David&Martin. De har otroligt många fina smycken, men det här är min favorit. Har ett liknande i guldfägad metall modell billigare (syns på bild längst ner här), men det här av äkta silver skulle slå flera gånger högre. Att bära varje dag till allt.

Kommentarer
Postat av: Sofia

De har verkligen en hel del fina smycken! Jag suktar efter ett armband sedan länge men av någon anledning blir det aldrig av att jag köper det.

2011-10-11 @ 18:18:36
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Så grymt, såå grymt!

2011-10-11 @ 22:09:16
URL: http://emmasays.se
Postat av: Linnéa - finheter

Sofia: Ja! :) Vilket armband? Blir lite nyfiken.. Gör så här: nästa gång du tänker köpa något annat eller flera andra saker som blir ungefär samma summa som armbandet så slå till på det istället. Eller viska till din kille inför nästa högtid värd att fira med presenter :)Emma: Ja! Såg att du har ett riktigt fint klohalsband också :)

2011-10-12 @ 10:05:31
URL: http://finheter.blogg.se/
Postat av: Sofia

Detta drömmer jag om: http://www.davidandmartin.com/circle/plastic-bracelet/Jag brukar göra så med annat men just detta är en sån sak som alltid blir skjutet på. Fattar inte varför. Att viska till sambon fungerar dåligt eftersom han är en sån som vill hitta på egna saker. Fast å andra sidan kommer ju allt från honom eftersom det är han som ger mig månadspeng ;-)

2011-10-12 @ 11:08:25
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: johanna

visst är det fiint! Jag har faktiskt just det halsbandet själv och jag äääälskar det!!

Har haft det i ca 4 år och det är fortfarande en av favoriterna, så slå till vettja!

2011-10-12 @ 22:22:42
URL: http://todayyouinspiredme.blogspot.com
Postat av: Johanna - johannabolmgren.se

Så himla fint! Lite dyrt bara :)

2011-10-14 @ 10:23:37
URL: http://johannabolmgren.se
Postat av: Linnéa - finheter

Sofia: Åh, det där är riktigt fint. Hoppas det blir ditt inom en snar framtid på ett eller annat sätt ;)johanna: Jag skulle slagit till direkt om det inte handlade om så mycket pengar. Får se till att prioritera framöver och se om jag får råd att slå till :) Alltid kul med smycken som hänger med år ut och år in.Johanna - johannabolmgren.se: Precis! Annars hade jag slagit till direkt. Får spara lite.. :)

2011-10-16 @ 22:10:50
URL: http://finheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0