Line Klein

Foto Line Klein via Hanna Skoog

Det finns så många fina hem att inpsireras av och att beundra. Det här är bara ett i raden. Vad de flesta hemmen som jag fastnar för har gemensamt är nog de vita väggarna ihop med lågmäld färgskala med några få accenter, gamla möbler blandat med moderna och designklassiker, få men väl valda prylar synliga i hemmet samt få men mer intressanta krukväxter. Jag blev lite less mina växter häromdagen och slängde en i soporna. Kanske någon mer ryker snart, men det tar emot när det inte är något fel på dem. Blir också sugen på att plocka undan en del saker här hemma. Gömma, städa undan och välja bort vissa prydnader, gruppera de saker jag har så att en del ytor kan vara fria från belamring. Ja, lite så tänker jag nu.

Kommentarer
Postat av: Johanna - Mamma, mode, skor

Åh, så fint! Vi har ju kört på svartvitt som bas här i huset, men jag skulle gärna ha endast vitt och något som liknar det där. Dock tycker sambon det blir alldeles för tråkigt och vill ha mer färg och mer grejer. Han skulle vilja ha saker på varje yta och sprider hellre ut än grupperar... Han gillar att möblera om och inreda, men jag skulle hellre se att han var helt ointresserad, det skulle bli mindre diskussioner och kompromisser då :)Men du, att sy en väska själv var ju ingen dum idé! Du måste visa upp resultatet om det blir av :)

2012-01-31 @ 20:56:54
URL: http://johannabolmgren.se
Postat av: Johanna Inspiration

Tack, ja de är de. Jag gick en keramik kurs under hösten och passade på att göra dem då. Ja då tar det en stund innan vitsippor och tussilago tittar fram :S. Trevlig Helg! // Johanna

2012-02-03 @ 10:42:36
URL: http://johannasinspiration.blogg.se/
Postat av: Linnéa - finheter

Johanna: Kul med en engagerad sambo, men jag förstår dilemmat. Skulle ändå säga att det är mycket bättre än någon som inte har en endaste åsikt.Johanna: Ja, det lär dröja med vår som det känns nu. Kul med kermaikkurs. De blev riktigt fina dina tallrikar!

2012-02-06 @ 11:37:21
URL: http://finheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

finheter


Skrivs av Linnéa Svan. Här visar jag sånt jag tycker om - inredning, mode och fina saker. Om du har idéer och tips eller bara vill säga hej kan du kontakta mig på finheter@gmail.com
RSS 2.0